Klicka här för att ringa oss

Byggpanik AB

Amalia Jönssons gata 19
421 31 Västra Frölunda
info@byggpanik.se

Begär offert online

Våra tjänster

Vi har bred kompetens

Våra Tjänster

Är du i färd med att bygga nytt? Att bygga något helt från grunden är fantastiskt spännande. Läs gärna mer om hur vi kan hjälpa till med din nybyggnation under respektive flik.

Jour

Vi på Byggpanik AB erbjuder också jour inom det mesta. När det handlar om akuta problem så rör det oftast el eller VVS men det kan också handla om tak som skadats i en storm eller dylikt. Vi har för ambition att finnas på plats hos dig inom några timmar, oavsett veckodag eller tid på dygnet. Byggpanik är ett byggföretag att lita på i alla väder.

Renovering

Renoveringsprojekt kan se ut på så många olika sätt. Vissa väljer att totalrenovera sina hem, alla rum och vrår på en gång. Fönstren byts, nytt tak läggs, alla rum får nya golv och ny färg på väggarna. Kanske ändras husets planritning för att bättre passa smak och behov? Toaletter och kök fräschas upp och ett trädäck önskas utanför vardagsrummet.

Det är långt ifrån alla som kan och vill totalrenovera sina hem, framför allt är det sällan möjligt rent ekonomiskt. Man satsar hellre på att göra en prioriteringslista – vilka saker är akuta och behöver göras på en gång? Vilka saker kan vänta ett år eller två? Vilka saker känns rent av osäkra? Vi på Byggpanik kommer gärna hem till er och diskuterar era renoveringsplaner.

Är det nytt tak som är på tapeten så kommer vi gärna och hjälper dig med takläggningen. Vi är ett professionellt byggföretag med både kompetens och erfarenhet av takläggning.

El & VVS

Det är långt ifrån alla byggföretag som har kompetens inom el och VVS, men vi har det och det har du som kund hos oss bara att vinna på. När vi renoverar ditt badrum eller ditt kök så sköter vi alla moment utan att behöva vänta på utomstående installatörer.

Ritning

Vi finns också tillgängliga för att skissa upp ritningar av ditt byggprojekt. Tillsammans ser vi till att dina visioner blir verklighet!

Bygg Panik AB

Våra samarbetspartners

Vi stöder MP 2016

Välkommen in till oss på Byggpanik AB

Kontakta oss