Klicka här för att ringa oss

Byggpanik AB

Amalia Jönssons gata 19
421 31 Västra Frölunda
info@byggpanik.se

Begär offert online

Nybyggnation Göteborg

Vi på Byggpanik genomför gärna din nybyggnation i Göteborg, kontakta oss för information.

Nybyggnation

Det finns få saker i livet som är så spännande och samtidigt energikrävande som att bygga nytt. Det är så många saker som ska klaffa och planeringen tar minst lika mycket tid och kraft som verkställandet. De flesta av oss har tur om vi har möjlighet att en enda gång under livet få chans att bygga något alldeles nytt och eget – andra har det som arbete. När man väl tar steget och beslutar sig för nybyggnation så måste planen för bygget vara vattentätt – och byggföretaget man anlitar för att verkställa nybyggnationen vara pålitligt, kompetent och effektivt.

Nybyggnation Göteborg

Renovering i all ära – det är jätteroligt att förvandla slitna rum till fräscha och flotta utrymmen – men inget går upp mot nybyggnation. Att få bygga upp något nytt från grunden är fantastiskt tillfredsställande och ibland även enklare än att renovera något gammalt. Det finns aldrig utrymme för felberäkningar så en nybyggnation måste alltid ske sakligt och metodiskt, steg för steg.

Behovet av nybyggnationer är stort världen över, eftersom antalet människor hela tiden ökar. I Sverige och Göteborg behövs bostäder såväl som arbetsplatser och trycket efter byggföretag som kan ta sig an nybyggnationsprojekt blir högre och högre. Vi på Byggpanik ställer gärna upp när du behöver ett byggföretag i Göteborg för nybyggnation.

Det finns inga byggprojekt som är för små för oss på Byggpanik, vi bygger lika gärna en liten lekstuga åt barnen som ett fullskaligt bostadshus. Vi bygger altaner, garage och fritidshus. Vi har kompetens för alla steg i nybyggnationen från grävning till el, VVS och tak. Vi ser till och med till att måla väggarna innan ditt nybygge är redo att inredas.

Fördelar med att bygga nytt

Det finns många fördelar med att bygga nytt i jämförelse med att köpa något som redan använts. När vi talar om bostäder så har nybyggnationer alltid en hel del starka kort – som materialkvalitet, isoleringsförmåga, fräschör och design. När det gäller form så spelar alltid den egna smaken stor roll, nybyggnationer idag har ofta rakare och skarpare kanter än äldre byggnader, men det är såklart helt upp till en själv hur ens byggnad ska se ut i slutänden.

Stora möjligheter vid nybyggnation

Om man nu ser nybyggnation som lite av ett livsprojekt så är det helt klart att rekommendera att man lossar sina tyglar. Ta ut svängarna och var inte rädd för att överdriva. Man tenderar att ångra saker man inte tog med i sitt byggprojekt mycket mer än saker man inte tog med. Visst är det många gånger en ekonomisk fråga och givetvis ska man ha respekt för sin budget, men man får välja sina kompromisser.

Som ett erfaret byggföretag så kommer vi å Byggpanik gärna med tips och råd inför och under byggnationen av ditt projekt. Vi har väldigt lång erfarenhet och hjälper gärna till med vad vi kan. När det gäller de praktiska bitarna vill vi att du ska känna total trygghet när du väljer oss.

Du är varmt välkommen att diskutera ditt projekt, eller begära en offert.

Bygg Panik AB

Våra samarbetspartners

Vi stöder MP 2016

Välkommen in till oss på Byggpanik AB

Kontakta oss